Užív. meno

Heslo



Zabudnuté heslo?

Nezaregistrovaný?
Registrujte sa!



Šport : ... rozdrvila Krompachy

... rozdrvila Krompachy

V nedeľu 5.8.2007 sa začal nový ročník futbalových súťaží. Vstup do novej sezóny sa všetkým našim mužstvám vydaril. Vyhrali muži i obe dorastenecké družstvá.

Muži deklasovali minuloročného účastníka 3. ligy - Krompachy 5:1. Aj keď to bol vyrovnaný zápas, efektivita bola na našej strane a za zmienku stojí prebudenie (veríme, že trvalé) útočníka Vlada Zajaca, ktorý zaznamenal hetrik. Mužstvo Krompách sa len utvrdilo v tom, že v Haniske sa im nedarí a obnovili si spomienky na ich prehru 0:1 spred troch rokov, ktorá ich pripravila o postup a pomohla Sp. Novej Vsi.

Už v stredu 8.8.2007 o 16.00 hod. sa predstavíme v druhom kole na ihrisku neďalekej Rešice. Bude to ťažký zápas, pretože domáci si dobre pamätajú minulú sezónu, keď sme ich v predohrávke prvého jarného kola v novembri zaskočili a odniesli si z ich ihriska všetky tri body.

V nedeľu 12.8.2007 o 16.00 hod. vás pozývame opäť na futbal do Hanisky, kde privítame Rožňavu.


Dorastenci sa predstavili v Starej Ľubovni, a tak mladší ako aj starší dokázali pokoriť domácich. Nezopakovala sa tak situácia z minulého súťažného ročníka, keď starší dorast vyhrával 2:1 ale zápas sa skončil 2:3. Tentoraz si víťazstvo udržali až do konca.


Prečítajte sa aj článok v denníku Korzár...

Dôležité upozornenie:

Dôrazne žiadame všetkých priaznivcov, aby počas majstrovských zápasov dodržiavali dopravné značenie a neparkovali na ľavej strane ulice Majer v smere na výjazd z obce.



O FK Haniska >>



Príbuzné témy
#Viac z: Šport
#Článok od admin
Výstup na tlačiareň   Poslať článok priateľovi
 
- Stránka vygenerovaná za 0.03 sekúnd -